Voor het schilderen van uw schip bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jarenlange kennis en ervaring met zowel 1- als 2-componentige producten laten zich terugvinden in het eindresultaat. Wij mogen ons dan ook verheugen in een trouwe groep trotse bootbezitters die hun schip aan ons toevertrouwen. Wanneer u aanpassingen aan uw schip wilt laten uitvoeren, bijvoorbeeld het veranderen van de mastkoker, laat zich dat bij ons prima combineren met de schilderbeurt van uw schip.


Indien nodig gaan wij een combinatie aan met een straalbedrijf en bijvoorbeeld een lasbedrijf gespecialiseerd in het verwerken van RVS. Zo verzorgen wij aanpassingen en verbeteringen aan uw schip , het straalbedrijf verwijderd het oude verfsysteem en brengt een nieuw epoxysysteem aan waarna wij vervolgens het geheel eventueel plamuren en verder afwerken zodat u weer jarenlang uw aandacht kunt vestigen op het varen zelf!


Straalketel

Mobiele vacuüm straalmachine.

Om de roestplekken op stalen schepen plaatselijk perfect en grondig schoon te maken. Stralen en afzuigen tegelijk zodat we op een relatief schone manier de roestplekken kunnen behandelen.

Zo hebben we een mooie schone en ruwe ondergrond voor de epoxy primer/verfsysteem.